Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Betonstorten.be
banner image

Betonwerken prijzen

Beton is een van de meest gebruikte bouwmaterialen ooit. Het succes van dit materiaal is eenvoudig te verklaren: beton is erg sterk, duurzaam en kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. In dit artikel vind je een overzicht van een aantal veel voorkomende betonwerken ten behoeve van particuliere woningbouw.

Betonwerken laten uitvoeren door een erkend vakman? Ontvang vrijblijvend advies & prijzen op maat.

 

Betonwerken kelders Betonkelders

Een kelder onder je woning is superhandig. Je kunt hem gebruiken als opslagruimte of als extra kamer voor al je hobby’s. Maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Voor een prettig gebruik is het wel een vereiste dat een kelder waterdicht is en goed geïsoleerd. Een betonkelder voldoet aan deze vereiste en kan zonder problemen de druk van het grondwater weerstaan. Een betonkelder is niet alleen waterdicht maar ook bijzonder sterk. Je kunt kiezen uit twee soorten betonkelders: betonkelders van gewapend beton en prefab betonkelders.

 

Meer info over de soorten betonkelders en hun prijzen vind je hier.

 

Betonwerken vloer Betonvloer betonwerken

Betonvloeren zijn erg in trek en worden vaak toegepast in moderne woningen. Gepolierde betonvloeren kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden. Een betonvloer wordt naadloos gestort maar kan indien gewenst van decoratieve voegen worden voorzien waardoor de vloer de uitstraling van een tegelvloer met groot tegelformaat. De afwerking van een betonvloer kan op diverse manieren gebeuren. Zo kun je kiezen uit meerdere kleuren en een matte of glanzende look. Wil je meer weten over de mogelijkheden van betonvloeren? Neem dan zeker een kijkje naar het artikel:

Mogelijkheden en prijzen van betonvloeren.

 

Betontrap Trappen betonwerken

Een betontrap biedt een aantal aantrekkelijke voordelen. Hij gaat een leven lang mee, kan zware belastingen aan, is zeer stabiel en en in de meeste gevallen stukken goedkoper dan een traditionele trap. Je kunt een betonnen trap afwerken met allerlei materialen (hout, natuursteen, linoleum, vloerbedekking) waardoor hij geenszins saai is of koud aan je voeten voelt. Een ander voordeel van een betontrap is dat deze al direct tijdens de ruwbouw wordt geplaatst waardoor je hem onmiddellijk kunt gebruiken. De uiteindelijke afwerking van de trap kan dan op een later tijdstip gebeuren.

Info over de plaatsing en realisaties van betontrappen vind je hier.

 

betonwerken woning Betonbouw

Betonbouw beperkt zich al lang niet meer tot alleen flats, kantorencomplexen en fabrieksgebouwen. Tegenwoordig worden steeds meer particuliere woningen van beton gemaakt en met behulp van prefab betonbouw kunnen betonwoningen zeer efficiënt gebouwd worden waardoor de kostprijs laag blijft. Betonwoningen zijn luchtdicht geïsoleerd en door de hoge thermische inertie van beton kun je op jaarbasis veel energie besparen. De strenge normen die de overheid stelt aan passiefwoningen kunnen met beton relatief eenvoudig worden behaald.

Lees hier meer over de mogelijkheden en voordelen van betonbouw.

 

Eén van deze betonwerken laten uitvoeren of benieuwd naar de mogelijkheden van betonwerken? Neem dan zeker een kijkje op de offertepagina. Je kan er prijsoffertes aanvragen bij erkende specialisten in jouw regio. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

 

Beton in de tuin

 

Betonwerken in de tuin

Ook in de tuin komt beton prima tot zijn recht. Het is een prima ruwbouw materiaal dat vaak van past komt bij grote tuinwerken zoals niveauverschillen, zwembaden en omheiningen. Afhankelijk van de omvang van de werken kan je kiezen voor prefab elementen of ter plaatse gestorte elementen. Onderstaand vind je een mooi voorbeeld van een betonbouw woning waarbij ook keerwanden werden gestort om het niveauverschil tussen de buren op te vangen. Het resultaat is een strak en modern geheel.

 

Offertes op maat van jouw project ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van max. 3 vakmannen actief in je buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde vakmannen