Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Betonstorten.be
banner image

Beton bestellen? Vergelijk je prijzen!

Wanneer je zelf de handen uit de mouwen wil steken is klaargemaakte beton bestellen een pak voordeliger dan hem zelf klaar te maken. Je bent zeker van de correcte samenstelling, spaart heel wat geld uit door de grote hoeveelheid en je zal er heel wat tijd mee uitsparen. Op deze pagina kan je gratis prijzen aanvragen voor het leveren van verschillende betonsamenstellingen.

Betonstorten.be werkt samen met erkende betonleveranciers in heel België.

Vraag hier tot 3 verschillende offertes aan.

Of je nu een fundering wil plaatsen voor een tuinhuis, het terras ophogen of een nieuwe betonplaat wil gieten in je woning, prijzen van beton vergelijken loont! Kies steeds de juiste samenstelling en kies de leverancier die prijs/kwaliteit de beste garanties biedt. Op de offertepagina kan je advies en prijzen aanvragen bij verschillende leveranciers in de buurt. Prijzen vergelijken is op die manier zeer eenvoudig!

 

 

Klaargemaakt beton leveren – waarop moet je letten

Door je prijzen te vergelijke kan je heel wat geld uitsparen. Toch is het ook belangrijk rekening te houden met de factoren die een impact zullen hebben op de kwaliteit van het beton. Let aandachtig op de samenstelling en vraag zeker na hoeveel tijd je hebt om het beton te bewerken. Naargelang de weersomstandigheden kan dit steeds anders zijn.

 

De samenstelling

De eerste belangrijke factor is de verhouding tussen water, cement en zand. Naargelang het doel zal je steeds moeten kiezen voor een andere samenstelling. Zo zal er bij chappe verhoudingsgewijs veel meer zand zijn dan in beton voor funderingen.

 

Grofheid

Ook de dikte van de zandkorrels zal een impact hebben op de stevigheid van het beton. Te ruwe korrels of te fijne korrels kunnen de stabiliteit en kwaliteit in gedrang brengen.

 

Certificaties: BENOR-merk

Het BENOR label is een conformiteitsmerk dat bepaalde eisen oplegt aan de kwaliteit van beton. Betonfabrikanten die gesteund zijn op deze productvertificatie mogen het BENOR label dragen. Om de waarborg te garanderen worden geregeld productiecontroles gedaan in de betonfabrieken.

BENOR C25 / C30
Kwalitatieve beton voor balken, vloerplaten, kolommen en andere bouwelementen van gewapende beton

BENOR C30 / C45
Deze samenstelling is geschikt om parkings aan te leggen, industriële vloeren, wegen en fietspaden.

BENOR C20 / C25
Beton die geschikt is voor vloerplaten op de grond, funderingen, gewapend beton,…

BENOR C12 / C15
Geschikt voor ongewapende funderingen waar weinig eisen aan gesteld worden. Deze beton bestellen gebeurt vaak voor volières, kippenhokken en andere lichte constructies.

BENOR C16 / C20
Beton tussen C16 en C20 is geschikt als fundering voor lichte constructies zoals tuinhuisjes en andere weinig belastende constructies

 

Beton bestellen bij erkende leveranciers? Neem dan zeker een kijkje op onze offertepagina. Je kan er gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen bij vakmannen in jouw omgeving.
Klik hier om naar de offertepagina te gaan.